Inspectie bij Aankoop Nieuwe Woning

Weet Wat U Koopt.
Vóórdat u een handtekening zet bij de notaris is het erg verstandig dat u weet wat u koopt. Vaak bent u erg onder de indruk van de buitenkant, en wordt er bijvoorbeeld nauwelijks gekeken naar de staat van het riool.

Onderzoek de Staat van het Riool
Veel makelaars zorgen tegenwoordig netjes voor een aanvullend onderzoeksrapport over de staat van de woning. Met name de constructie, het gas, licht en water worden hierin vermeld.
Het riool wordt met één druk op de doorspoelknop van het toilet ook afgevinkt als oké. Helaas wordt de staat van het riool nooit geïnspecteerd, totdat u er woont!

Let Op Contractuele Uitsluiting Riolering bij Oudere Woningen
Let er als eerste op of er bij oudere woningen géén uitsluiting van riolering staat vermeld in het voorlopig koopcontract, zonder dat dit met u is besproken!

Vakkundig Onderzoek: Compleet Riool in beeld
Een vakkundig onderzoek zorgt ervoor dat u het complete riool in beeld krijgt: namelijk de ligging, staat, gebruikte materialen, afschot, wortelgroei en breuk. Dit onderzoek zorgt er voor dat deze punten niet over het hoofd worden gezien!
Daarbij wordt u de totale filmopname aangeboden en toegelicht.

Direct Bellen
Om direct een afspraak te maken kunt u ons 24 uur per dag bellen. Ook voor alle vragen rondom uw riolering bent u bij ons op het juiste adres. Met ruim 22 jaar expertise en ervaring zorgt C.P.Z. Riooltechniek voor rust en een perfect werkend riool. En dat alles tegen een Vast Laag Tarief!

Bel 0164 700 209

Informeer ook naar de volgende mogelijkheden:

  • Inspectie aankoop nieuwe woning
  • Riooldetectie
  • Camera Onderzoek
  • Rioolinspectie
  • Binnenput preventief buiten laten plaatsen
  • Sifon preventief laten verwijderen

Wees rioolproblemen eenvoudig voor

Veel rioolproblemen kunt u gemakkelijk voor zijn. Wij hebben daarvoor diverse slimme
technieken en hulpmiddelen in huis. Altijd tegen een vast laag tarief, met prijsgarantie
vooraf! Wij vertellen u er graag meer over.

Of stuur een e-mail

9 + 7 =