Keukenafvoer

Voorkom Waterschade
Een keukenafvoer die verstopt is geeft behoorlijke overlast. Het reinigen hiervan is erg belangrijk om waterschade te voorkomen.

Ongewenste Overloop en Terugloop Vuil Water
Vaak zorgt de keukenverstopping in de afvoer of riolering ervoor dat het water terugkomt op verschillende plaatsen waar het niet thuishoort. Denk aan de overloop van uw ‘close in boiler’ in het aanrechtkastje, of een terugloop van vuil water naar uw vaatwasser.

Terugstromen Regenwater Bij Oudere Woningen
Erger nog is het terugstromen van regenwater bij de wat oudere woningen zonder buitenputje. De verstopping ligt vaak tussen de keuken en het toilet, waardoor de enorme hoeveelheid regenwater binnen in uw woning omhoog komt De afvoer en het regenwater maken namelijk gebruik van hetzelfde riool onder uw woning. Deze kan het vele water niet meer verwerken. Twijfel daarom niet, en wacht niet langer bij borrelende geluiden of een slecht weglopende afvoer! Zo voorkomt u verdere schade.

Bel C.P.Z. Riooltechniek voor Professioneel Ontstoppen!
Hebt u ook last van een verstopte keukenafvoer? Bel dan zo snel mogelijk C.P.Z. Riooltechniek om deze professioneel te laten ontstoppen en schade te voorkomen!

Rioolstank: vraag “Camera Onderzoek” of “Rookdetectie”
Het kan ook gebeuren dat u last heeft van Rioolstank in uw woning. Het is dan mogelijk om met een ”Camera Onderzoek” of ”Rookdetectie” de oorzaak voor u te vinden.

Bel 0164 700 209

Informeer ook naar de volgende mogelijkheden:

  • Inspectie aankoop nieuwe woning
  • Riooldetectie
  • Camera Onderzoek
  • Rioolinspectie
  • Binnenput preventief buiten laten plaatsen
  • Sifon preventief laten verwijderen

Wees rioolproblemen eenvoudig voor

Veel rioolproblemen kunt u gemakkelijk voor zijn. Wij hebben daarvoor diverse slimme
technieken en hulpmiddelen in huis. Altijd tegen een vast laag tarief, met prijsgarantie
vooraf! Wij vertellen u er graag meer over.

Of stuur een e-mail

15 + 7 =