Toilet bovenverdieping verstopt

Toilet Bovenverdieping Verstopt
Een verstopping komt altijd ongelegen. Een verstopt toilet op de bovenverdieping betekent doorgaans echter dat u alles op de benedenverdieping wel kan blijven gebruiken.

Boventoilet aangesloten op de Standleiding
Een verstopte boventoilet komt overigens niet vaak voor, aangezien deze meestal direct is aangesloten op de standleiding (de buis die naar beneden loopt). Echter in sommige badkamers loopt de aansluiting vanaf het toilet een meter of meer horizontaal, voordat deze aansluit op de betreffende standleiding.

Kalkvorming En Verstopte (Boven)Toilet
Kalkvorming kan eén van de oorzaken zijn van een verstopping. Bij kalkschijven loopt het spoelwater eerder weg dan het papier, Daaroor krijgt u last van propvorming.

Versteende Laag En Verstopte (Boven)Toilet
Ook is het bijvoorbeeld bij een verbouwing van de badkamer verstanding de spons na het inwassen van de tegels niet uit te spoelen onder de kraan.
Er vormt zich namelijk op deze manier een versteende laag op de bodem. Deze versteende laag kan in de loop van tijd door warm en koud gebruik losraken van de bodem en gaan drijven. Doordat deze blijft hangen in bochten krijgt u net als bij kalkvorming last van propvorming.

Freestechniek
Door middel van een professionele freestechniek kan de kalk en/of de versteende laag onder hoge druk vermalen worden tot gruis. Deze aanpak is wel afhankelijk van de kalkdikte die aanwezig is in de buis. De monteur van C.P.Z. Riooltechniek zal u ter plaatse alle informatie verstrekken.

Bel 0164 700 209

Informeer ook naar de volgende mogelijkheden:

  • Inspectie aankoop nieuwe woning
  • Riooldetectie
  • Camera Onderzoek
  • Rioolinspectie
  • Binnenput preventief buiten laten plaatsen
  • Sifon preventief laten verwijderen

Wees rioolproblemen eenvoudig voor

Veel rioolproblemen kunt u gemakkelijk voor zijn. Wij hebben daarvoor diverse slimme
technieken en hulpmiddelen in huis. Altijd tegen een vast laag tarief, met prijsgarantie
vooraf! Wij vertellen u er graag meer over.

Of stuur een e-mail

9 + 1 =