Verzakking van het riool

Grondverzakking en Rioolproblemen
Verzakkingen rond en onder uw woning kunnen behoorlijke gevolgen hebben voor uw riool. U merkt er in eerste instantie niet zoveel van. Totdat u ineens last krijgt van rioolvliegjes (latrinevliegjes), stank of een verstopte toilet. Vaak wanneer onze rioolspecialist gaat graven ziet deze het euvel direct.

Slecht Aangelegde Riolering en Rioolproblemen
Rioleringen die van onder het huis komen zijn vaak helemaal platgedrukt of afgebroken. De oorzaak is verzakking van de grond. Maar nog vaker is er sprake van een slecht aangelegde riolering door het ontbreken van deskundigheid bij de bouw van de woning. Dat zorgt ervoor dat de riolering niet met de grond kan meebewegen.

Bergse Plaat in Bergen op Zoom
De Bergse Plaat in Bergen op Zoom is een goed voorbeeld. Op veel plaatsen in deze regio is de grond al tot 45 centimeter onder en rond de woningen verzakt. De rioolproblemen rijzen er de pan uit. Voor 90% is dit te wijten aan een verkeerde aanleg door de installateur of aannemer. U zou er maar mee zitten!

Ruim 22 Jaar Kennis en Ervaring!
In het ruim 22 jarig bestaan van ons trots rioolbedrijf hebben wij hierin enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Een goede techniek van aanleg voorkomt een dergelijke breuk, doordat de riolering met de grondverzakking kan meebewegen.

Rioolbreuk Direct Verholpen
Dergelijke rioolbreuken worden met uw toestemming direct verholpen, en snel en vakkundig op de juiste wijze hersteld. Dergelijke rioolbreuken met aanhankelijke schade probeert C.P.Z. Riooltechniek in overleg met U te claimen op uw verzekeringsmaatschappij.

Geen Hak- en Breekwerkzaamheden
Ook zonder kruipruimte is C.P.Z. Riooltechniek gespecialiseerd in snel en professioneel herstel van uw riolering. En dat zonder hinderlijke hak- en breekwerkzaamheden!

Informeer ook naar de volgende mogelijkheden:

  • Inspectie aankoop nieuwe woning
  • Riooldetectie
  • Camera Onderzoek
  • Rioolinspectie
  • Binnenput preventief buiten laten plaatsen
  • Sifon preventief laten verwijderen

Wees rioolproblemen eenvoudig voor

Veel rioolproblemen kunt u gemakkelijk voor zijn. Wij hebben daarvoor diverse slimme
technieken en hulpmiddelen in huis. Altijd tegen een vast laag tarief, met prijsgarantie
vooraf! Wij vertellen u er graag meer over.

Of stuur een email

4 + 15 =